Het gazon

Transall handelsonderneming levert eerste kwaliteit graszoden voor een mooi gazon.

Het gazon

Het gazon

Haal meer plezier uit uw tuin, vraag naar de mogelijkheden.

Meer...

Het gazon.

Wij leveren eerste kwaliteit graszoden voor een mooi, vlak en egaal gazon.

Onder deze slogan leveren en verwerken we al meer dan 20 jaar graszoden aan en voor particulieren. Naast het leveren van kwaliteit graszoden verzorgt Transall Handelsonderneming ook de aanleg van uw gehele gazon. Dit kan door middel van rolzoden, blokzoden, big-slabs of door direct te zaaien. Verschillende methodes met allemaal hun eigen voor- en nadelen.

De grassen waarmee wij werken zijn gekweekt door de beste kwekers van Nederland. Altijd vers en gekweekt onder de beste omstandigheden.
Als een gazon eenmaal ligt heeft het onderhoud nodig. Het is niet het meest veeleisende deel van uw tuin maar vraagt wel om enige regelmaat. Het onderhoud bestaat vooral uit maaien. Een goed grasmaaier met scherpe messen is dus erg belangrijk. Een verwaarloosd gazon is vervelend om naar te kijken en bovendien een hoop werk om het weer netjes en gezond te krijgen. Daarentegen wordt goed en regelmatig onderhoud beloond met een fraai, gezond grastapijt.

Wilt u meer weten dan nodigen we u uit verder te kijken op deze pagina. Mocht u na het lezen van de informatie vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Rolzoden

Rolzoden zijn  kant en klare matten op een rol van 40 cm breed en 250 cm lang, die in een korte tijd verwerk kunnen worden.

Het is een uitstekende manier om snel een aantrekkelijke tuin te creëren. Bovendien is het relatief goedkoop tegenover andere materialen zoals tegels, klinkers of vlonderhout. Als de bodem goed vlak is zijn de zoden makkelijk en snel uit te rollen. Het groene gazon zal samen met bestrating en beplanting een mooi contrast vormen en past dan ook in verschillende tuinstijlen. Gras heeft vaak een belangrijke rol in de tuin. Zo is het een zachte ondergrond waarop kinderen heerlijk kunnen spelen en volwassen die er heerlijk op kunnen zitten en liggen.

Blokzoden

Blokzoden

Big-Slabs
  • Lengte 60 m
  • Breedte 50 of 100 cm
  • Dikte ± 1½ – 2 cm
  • Per pallet 60 m²
Zaaien

Zaaien

Onderhoud: Beregening, Bemesting, Maaien en Verticuteren.