Het gazon

Eerste kwaliteit graszoden voor een mooi gazon.

Het gazon

Het gazon

Het gazon

'Eerste kwaliteit graszoden voor een mooi gazon.'

Onder deze slogan leveren en verwerken we al meer dan 20 jaar graszoden aan en voor particulieren. Naast het leveren van kwaliteit graszoden verzorgt Transall Handelsonderneming ook de aanleg van uw gehele gazon. Dit kan door middel van rolzoden, blokzoden, big-slabs of door direct te zaaien. Verschillende methodes met allemaal hun eigen voor- en nadelen. De grassen waarmee wij werken zijn gekweekt door de beste kwekers van Nederland. Altijd vers en gekweekt onder de beste omstandigheden.

Als een gazon eenmaal ligt heeft het onderhoud nodig. Het is niet het meest veeleisende deel van uw tuin maar vraagt wel om enige regelmaat. Het onderhoud bestaat vooral uit maaien. Een goed grasmaaier met scherpe messen is dus erg belangrijk. Een verwaarloosd gazon is vervelend om naar te kijken en bovendien een hoop werk om het weer netjes en gezond te krijgen. Daarentegen wordt goed en regelmatig onderhoud beloond met een fraai, gezond grastapijt.

Wilt u meer weten dan nodigen we u uit verder te kijken op de website. Mocht u na het lezen van de website vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het gazon

Big-Slabs-Lawn

Big-slabs Lengte 60 m Breedte 50 of 100 cm Dikte ± 1½ – 2 cm Per pallet 60 m²

Rolzoden

Rolzoden zijn  kant en klare matten op een rol van 40 cm breed en 250 cm lang, die in een

Bespaar nu geld op op een nieuw gazon.

Met kortingen voor snelle beslissers!

Transall Handelsonderneming

Meer dan alleen het aanleggen van een gazon!

Teelaarde

Bemeste tuinaarde is een mix van tuinaarde gemengd met compost. Het is een perfect product voor het aanvullen en ophogen

Grasrol
Graszoden

Rolzoden zijn  kant en klare matten op een rol van 40 cm breed en 250 cm lang, die in een

Afspraken

Vrijblijvende afspraak.

Werktijden

Flexibele werktijden in overleg.

Werkgebied

Het gebied waarin wij actief zijn.

Bereikbaarheid

Tel.: +31 (0)6 55 714 157

Benieuwd naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan om nader van gedachten te wisselen over uw wensen en onze mogelijkheden.

  • Lingestraat 6, 2025RC Haarlem info@transall.nl
  • +31 (0)6 55 714 157 +31 (0)23 574 92 94